Dag 5: De laatste dag werden we beloond met droomweer. De leerlingen kregen een rit op de rodelbaan als cadeau voor hun uitstekende prestaties. Na een verkwikkende douche en een heerlijk avondmaal keerden iedereen moe maar voldaan huiswaarts.

Dag 4: Met getrainde benen daalden we ook vandaag weer de pistes af. Iedere groep kreeg extra uitdagingen, zowel op als langs de piste. Na de middagpauze stond de traditionele groepsfoto op de agenda. Hiervoor moesten we naar het topje van het skigebied gaan (2510m). De honger werd gestild met een galadiner en als afsluiting speelden wij een spelen tussen monitoren en leerlingen.

Dag 3: Wat een progressie hebben onze skisterren vandaag gemaakt! Blauw, rood of zwart, we hebben ze allemaal afgedaald onder een stralend zonnetje! Na een heerlijke Italiaanse pasta werden we in de namiddag uitgedaagd door de monitor. De avond werd afgesloten met een superleuke rodelactiviteit.

Dag 2: Guten morgen liebe Freunde! Na een heerlijk ontbijt konden we er weer tegenaan. De leerlingen leerden nieuwe technieken: kleine slalom, juiste bochtinzetting, beginnend parallel,… ook gingen verschillende groepen voor de eerste keer de blauwe piste op. De gevorderden zijn op pad gegaan met een Italiaanse skileraar waardoor ze hun eerste woordjes Italiaans hebben geleerd. De avond werd afgesloten met een mooie fakkeltocht..

Dag 1: Na een geanimeerde, maar vermoeiende busreis kwamen we tijdig aan in het hotel. Daar werden we hartelijk ontvangen met een vers ontbijt. Met een gevulde maag ging iedereen vol enthousiasme van start met de eerste skilessen. Met een stralende zon en ideale sneeuwomstandigheden werd het een topdag! Moe maar voldaan kropen we onder de lakens en droomden we van onze eerste stunts op de skilatten.

Gerelateerde berichten