1A Talentenuur Kookatelier

Leerlingenprofiel

▶ Je gaat graag (creatief) aan de slag in de keuken.

▶ Je hebt interesse en aandacht voor (gezonde) voeding.

▶ Je vindt het leuk om samen te werken.

▶ Je werkt graag gestructureerd, hygiënisch en ordelijk in de keuken.

▶ Je wil alle leuke keukengeheimen ontdekken.

Een greep uit de activiteiten van het talentenuur Kookatelier:

Talentenuur Kookatelier

De leerlingen van het Talentenuur Kookatelier zitten al helemaal in de feeststemming. Ze bereiden vandaag een petit-beurretaart en werken deze af tot een kerstgebak. De ‘gemetste’ koeken zien er heel feestelijk uit. Een nieuwe techniek, spuiten met

Lees verder...

Talentenuur Kookatelier

Het is bijna Halloween, daarom maakten de leerlingen tijdens het talentenuur kookatelier een pompoensoep met zelfgemaakte spinnetjes. Wil je dit thuis zelf eens proberen? Dan kan dat met dit recept. Veel spook.. euhm

Lees verder...

Talentenuur Kookatelier: Wraps

We bereiden vandaag een wrap met lekker gebakken kippenblokjes. Een gezonde lunch, want deze gevulde rol zit vol met verse groeten en fruit. We serveren de wrap met een pittige zelfgemaakte saus op basis van sweet chili.

Lees verder...

Talentenuur Kookatelier

Valentijn... De liefde van de man gaat door de maag... We bereiden vandaag lekkere kruimeldeegkoekjes. Deze koekjes bestaan slechts uit drie ingrediënten: bloem, suiker en vetstof en toch smaken ze heerlijk. We werken ze creatief af.

Lees verder...

Talentenuur Kookatelier

Sinterklaaskapoentje... Leg wat in mijn schoentje... De leerlingen van het talentenuur Kookatelier bereiden zelfgemaakte speculoos.

Lees verder...