Als school investeren we heel wat in middagactiviteiten, omdat we het belangrijk vinden dat leerlingen vooral plezier beleven aan hun schooltijd.
Meerdere leerkrachten begeleiden de leerlingen bij tal van activiteiten tijdens de middag.

We hebben een divers aanbod aan clubactiviteiten, waar leerlingen hun talenten kunnen ontplooien.

MuzischeClub  Muzische club 

Alle leerlingen van de school krijgen de gelegenheid om aan te sluiten bij de Muzische club. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende leuke activiteiten: zingen, initiatie ukelele, samen musiceren, muziek componeren op computer, en stars@school. De sfeer zit erin. Het muzisch clubje is een aanrader!

 ICT-club 

Alle leerlingen van de school krijgen de gelegenheid om aan te sluiten bij de ICT-club. Aan de computer leren we zelf kleine programma’s maken. We ontwikkelen een computerspelletje, maken een website of besturen een robot.

DSCF3756
Mind Club Happy@School 

Je leert wat je kunt doen om ontspannen te zijn en hoe je meer rust en kalmte kunt ervaren. Je doet oefeningen om lekker in je vel te zitten en jezelf helemaal te aanvaarden.  Daarvoor werken we met een spiegel en een ‘moodboard’. Je leert hoe je je hersens gezond, actief en alert kunt houden, kortom  je leert hoe je slimmer wordt. Je leert hoe je je makkelijker kunt concentreren, hoe je mindful en leuker kan leren. Je leert hoe je stressvolle gedachten uit je hoofd krijgt en hoe je een positieve denkstijl kunt ontwikkelen. Je leert hoe je je batterij kunt opladen door te bewegen.  Je leert wat te doen als het moeilijk wordt, als vervelende gevoelens de kop opsteken. Je leert doorzetten in plaats van uitstellen. Tenslotte leer je mediteren. Mediteren is niet geheimzinnig of zweverig. Het is een manier om je hoofd en je lichaam rustig te krijgen.
Iedereen kan deze oefeningen voor een helder hoofd, een wakker lijf en een open hart aanleren in de club ‘Happy@school’.  Je zult zien dat het werkt!

Europese club 

Wil je graag kennismaken met leeftijdsgenootjes uit andere Europese landen?
Wil je graag werkstukjes maken op de computer en deze delen met je buitenlandse vrienden?
Kan je niet wachten tot het 2de jaar om de Engelse taal te gebruiken in communicatie met andere?

Dan is de Europese club echt iets voor jou!

 Afbeelding logo
Creaclub Crea-club 

Kan jij na een lange week je hoofd nog maar moeilijk bij de les houden? Je concentreren op de leerstof is er ook niet meer echt bij? Heb jij ook zin om je hoofd even helemaal leeg te maken, om even weg te zijn van de wereld? Dan is de Creaclub iets voor jou! Hier kan je op vrijdagmiddag even ontsnappen aan alle lessen, en helemaal opgaan in een creatieve opdracht, waarna je met wat extra energie weer verder kan naar de orde van de dag!

Ga je graag op vakantie naar Spanje?
**
Zou je de liedjesteksten van je favoriete Spaanstalige zangers willen begrijpen?**
Hou je van tapas en wil je daar wat meer over weten?
**
Zou je graag kennis maken met een leuke Spaanse jongen of meisje als je op vakantie bent?
**
Zou je graag iets over je familie willen vertellen in het Spaans?

Dan is de Spaanse club iets voor jou!