Schooljaar 2021-2022

Onze scholengemeenschap Sint-Michiel met scholen in Bocholt, Bree en Peer werkt sinds 1 september 2019 onder hetzelfde schoolbestuur (Katholiek Onderwijs Sint-Michiel, afgekort KOSM). Er zijn nieuwe structuren opgezet om de bestaande samenwerking verder te bevorderen en de scholen nog meer te ondersteunen in hun pedagogische taken.

Onze leraren gaan iedere dag opnieuw voluit voor kwalitatief goed onderwijs, hierin ondersteund door moderne, uitdagende leeromgevingen. U kan dus met een gerust gemoed uw zoon of dochter aan ons toevertrouwen.

In alle scholen van de scholengemeenschap starten de inschrijvingen op afstand (digitaal) voor het eerste leerjaar A en het eerste leerjaar B op maandag 19 april om 8.00 uur.

Zet jij in september de stap naar het middelbaar onderwijs of ken je zo iemand? Houd dan vanaf nu onze schoolsite en de website www.openschermdag.hhartbree.be zeker in de gaten voor alle laatste nieuwe info over de OpenSchermDag op 14 maart en over de inschrijvingen voor komend schooljaar.

Hier kan je onze schoolbrochure met informatie over de vele keuzemogelijkheden in onze middenschool downloaden.

Meer info over de praktische organisatie van de inschrijvingen vind je hier binnenkort terug.

Schooljaar 2020-2021

UPDATE maandag 4 januari 2021:

Geen beschikbare plaatsen voor 1A, 2A en 2B: volzet

UPDATE maandag 17 augustus 2020:

Geen beschikbare plaatsen voor 1A: volzet
Nog enkele beschikbare plaatsen voor 1B, 2A en 2B (mail naar info@hhartbree.be)

UPDATE dinsdag 12 mei 2020:

Nog beschikbare plaatsen voor 1A: 23 plaatsen
Nog beschikbare plaatsen voor 1B: 4 plaatsen
Nog beschikbare plaatsen voor 2A : 20 leerlingen (mail naar info@hhartbree.be)
Nog beschikbare plaatsen voor 2B: 8 leerlingen (mail naar info@hhartbree.be)

UPDATE vrijdag 03 april 2020:

De inschrijvingen gebeuren elektronisch.  Een intakegesprek (om je zoon/dochter) goed te leren kennen, volgt op een later moment in het derde trimester.

  • Vanaf maandag 20 april 2020 voor alle andere leerlingen.
    Er zal een link komen op de startpagina van onze website waarop ingeschreven kan worden. (Zeg het voort!)
  • Voorrangsgroepen (broers en zussen van leerlingen op onze school en kinderen van personeelsleden) kunnen nu al inschrijven via de link op de startpagina van Smartschool, na aanmelding met je ouderaccount.

UPDATE maandag 16 maart 2020:

Inschrijvingen voorrangsgroepen opgeschort

  • Alle inschrijvingen via chronologie worden opgeschort vanaf maandag 16 maart tot en met 3 april.
  • Gerealiseerde inschrijvingen blijven behouden.
  • Het secretariaat van de Commissie inzake leerlingenrechten zal alle initiatiefnemers van een aanmeldingsprocedure informeren over de volgende stappen.

Hieronder vindt u het verloop van de inschrijvingen voor leerlingen van het eerste leerjaar A- en B-stroom voor het schooljaar 2020-2021.

We bepalen de capaciteit van het 1ste leerjaar A-stroom op 240 leerlingen.

We bepalen de capaciteit van het 1ste leerjaar B-stroom op 14 leerlingen.

IK WIL MIJN KIND INSCHRIJVEN IN HET EERSTE LEERJAAR IN DE MIDDENSCHOOL HEILIG HART EN IK HEB GEEN KIND DAT NU OP DEZE SCHOOL ZIT.

De infoavond op 27 april is tot nader order uitgesteld. De inschrijvingen voor nieuwe leerlingen gebeuren elektronisch vanaf maandag 20 april 2020. Er zal een link komen op de startpagina van onze website waarop ingeschreven kan worden. (Zeg het voort!) Een intakegesprek (om je zoon/dochter) goed te leren kennen, volgt op een later moment in het derde trimester.

IK WIL MIJN KIND INSCHRIJVEN IN HET EERSTE LEERJAAR IN DE MIDDENSCHOOL HEILIG HART EN IK HEB AL EEN KIND DAT NU OP DEZE SCHOOL ZIT.

De uitgestelde voorrangsperiode, voor inschrijvingen van broers en zussen van huidige leerlingen en kinderen van personeelsleden, loopt vanaf maandag 6 april tot 20 april. 

Na deze periode vervalt het voorrangsrecht.

Om in te schrijven klik je op de link die zichtbaar is op de startpagina van Smartschool, na inlog met een ouderaccount, en vul je het formulier in. Een inschrijving is pas in orde en geldig als het formulier VOLLEDIG is ingevuld. Je krijgt ter bevestiging ook een mail. Loopt er iets mis of krijg je geen mail? Neem dan contact op met info@hhartbree.be. Gelieve dit formulier niet in te vullen als u niet in aanmerking komt voor onze voorrangsgroepen. Alle ‘foutieve inschrijvingen’ worden geweigerd.

IK WIL MIJN KIND INSCHRIJVEN IN HET TWEEDE LEERJAAR IN DE MIDDENSCHOOL HEILIG HART.

Om een leerling te laten inschrijven voor het 2de jaar A-stroom of B-stroom kan u een mail sturen naar info@hhartbree.be