In het schooljaar 2014-2015 ontwikkelen we de volgende eTwinning projecten met diverse doelgroepen leerlingen:
  • De leerlingen van het Talentenuur ‘Europese projectwerking’ van 1A ontwikkelen het project ‘Hello Europe … step into my world’ met Spaanse, Zweedse en Noorse partners. Zij wisselen informatie uit over hun cultuur, taal, school en hobby’s.
eTwinning3
  • Geïnteresseerde leerlingen die deelnemen aan de middagactiviteit ‘Europese club’ ontwikkelen het project ‘Twinagers … step into my world’ met Griekse, Duitse, Turkse en Nederlandse partners. Zij informeren elkaar over hun cultuur, taal, school en hobby’s.
 eTwinning4
  • De leerlingen van het Talentenuur ‘Muzisch atelier’ van 1A ontwikkelen het project ‘Cultures on stage!’ met Zweedse, Griekse en Litouwse partners. De leerlingen ontwikkelen en wisselen artistieke eindproducten uit die aspecten van de eigen cultuur illustreren. Deze eindproducten worden geïntegreerd in de muzikale schoolvoorstelling in mei 2015, opgevoerd door de leerlingen van ‘Muzisch atelier’.
  • De leerlingen van 2Aa ontwikkelen het project ‘Let’s travel together’ met partners uit Frankrijk, Polen, Griekenland, Italië, Ijsland en Letland. In internationale teams maken de leerlingen een online brochure van de vakantiebestemming van hun dromen.
eTwinninglabel

Voor het eTwinning project ‘Soldiers during World War I’ dat we in 2013-2014 ontwikkelden met de leerlingen van de Europese club ontvingen we

  • het kwaliteitslabel  en prijs voor ‘Innovatie in gebruik van leerinhouden’ toegekend door het Nationaal Agentschap
    én
  • het Europees kwaliteitslabel. Ook onze Franse partner ontving beide kwaliteitslabels.