De leerlingen van het BVL hebben hun eerste projectweek van het schooljaar achter de rug. Die week stond in het teken van de smaak en heet dan ook toepasselijk ‘Smaakmaker’. De leerlingen maakten kennis met goede tafelmanieren en een juiste tafelschikking, ze keken achter de schermen van Greenyard (vroegere Noliko), ze leerden spaghetti maken op zijn Frans, ze bestudeerden hoe onze smaakpapillen precies werken en welke smaken er zijn. Bovendien werd er veel tijd gestoken in het voorbereiden van de spaghettiavond. De leerlingen van VV maakten de vegetarische spaghettisaus en ook de tiramisu zelf. Tezelfdertijd zorgden de leerlingen deco voor de tafeldecoratie, de placemats en de aankleding van de eetzaal. Ook de presentatie die in de eetzaal getoond werd, maakten de leerlingen zelf. Tijdens de spaghettiavond zelf hebben de leerlingen dan ook nog eens flink de handen uit de mouwen gestoken en heel goed geholpen met het rondbrengen van spaghetti en de mensen voorzien van de nodige drank. Het was zeker en vast een geslaagde week.

http://www.hhartbree.be/leven-op-school/fotoalbum/?album=6493925103852769137

Gerelateerde berichten