De start van de Advent valt voor onze school al jaren samen met de solidariteitsmarkt ten voordele van de Sint-Vincentiusvereniging ‘De kleine drempel’. Zoals deze vereniging van vrijwilligers willen ook onze leerlingen en leraren mensen in Bree en omgeving, die het moeilijk hebben om de touwtjes aan mekaar te knopen, een warm hart toedragen.

Tijdens de middagpauzes van donderdag 30 november, vrijdag 1, maandag 4 en dinsdag 5 december ging alle aandacht naar de markt op de speelplaats. Om een zo aantrekkelijk mogelijk ‘winkeltje’ op poten te zetten werd er vooraf per klas intens vergaderd, gebakken, geknutseld, verzameld…. enz.. Met dank ook aan ouders en grootouders die achter de schermen meehielpen. De worstenbroodjes en andere lekkernijen werden weer erg gesmaakt, evenals het ‘Rad van fortuin’ en andere raadspelletjes. Meneer Goossens zag de slagroom wel van erg dichtbij.

Ook dit jaar mogen we weer fier zijn op zoveel actieve betrokkenheid. Binnenkort zullen we te horen krijgen welk kerstgeschenk we met onze actie ‘De kleine drempel’ mogen aanbieden.

Proficiat!

http://www.hhartbree.be/leven-op-school/fotoalbum/?album=6496053114297670913

Gerelateerde berichten