Op korte termijn plannen we verbouwings- en uitbreidingswerken. We voorzien een nieuwe vleugel met klaslokalen, Technieklokalen en een grote polyvalente ruimte. De huidige toiletten worden verbouwd en uitgebreid.

 

De verbouwingswerken starten in schooljaar 2015-2016 en zijn volledig afgerond in schooljaar 2016-2017.

 

Hieronder kunt u het bouwproject van kortbij opvolgen.
Het schoolgebouw
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Openingsreceptie nieuwbouw

Op vrijdag 6 oktober was het eindelijk zover, de officële opening van onze nieuwbouw. Het bestuur van onze leerlingenraad en mevrouw de directeur hebben iedereen persoonlijk welkom geheten aan de deur. Sanne, Amber, Luka en Matiz hebben zich van hun beste kant getoond en de hele avond mooi aan elkaar gepraat. Tussen de speeches door konden de aanwezige gasten genieten van muzikaal talent van leerlingen en dichterlijk talent van één van onze leraren. Na het officiële gedeelte en de wijding van het gebouw volgde dan een leuke receptie met lekkere hapjes en drankjes. Iedereen genoot zichtbaar en dan vooral onze apetrotse directeur.
 

Werken nieuwbouw

Nog een aantal weken en het nieuwe schooljaar start. Op 1 september zullen we de nieuwbouw in gebruik kunnen nemen en zal ook de overkapping op de speelplaats klaar zijn. Zoals op de foto’s te zien is, zal er de volgende dagen dus nog hard gewerkt mogen worden… We tellen alvast af naar 1 september!
 

Nieuwbouw

We naderen het einde van het schooljaar en dus ook het einde van de bouwwerken. Zoals jullie kunnen zien, is ondertussen ook de tent verwijderd van de speelplaats en is er dus al meer ruimte. In de nieuwbouw zijn ze volop bezig met de afwerking. De vloer ligt, de wanden voor de lokalen zijn geplaatst, de kaders voor de deuren... De volgende weken zal er hard gewerkt worden, zodat we einde augustus alles kunnen verhuizen. Het gebouw, met een stuk overdekte speelplaats, zal officieel geopend worden door onze eerstejaars op 1 september!
12-06-17
 

Nieuwbouw

De lente laat vooralsnog een beetje op zich wachten, de aannemers daarentegen niet. Het nieuwbouwproject is in de afwerkingsfase beland. Zo is het gelijkvloers voorzien van vloerisolatie en chape. Deze benedenverdieping omvat een polyvalente ruimte, 2 technieklokalen, een keuken met berging en een open bureau. Verder zijn alle muren van het gelijkvloers bepleisterd en is de aannemer van de ventilatie en verwarming de luchtkanalen aan het plaatsen. Eerstdaags zal ook de verdieping aangepakt worden. Deze verdieping omvat 5 leslokalen en 1 taalklas met nagelnieuwe bibliotheek. Daar zullen eerst de chape en de gipswanden geplaatst worden vooraleer de verdere afwerkingsfase aangevat wordt. De werken lopen volgens planning. We zijn dan ook zeer verheugd om vanaf 1 september onze nieuwbouw in gebruik te nemen.
03-05-17

Nieuwbouw: StaVaZa

De koude winterdagen en regenachtige voorjaarsdagen zijn gelukkig achter de rug, waardoor er opnieuw schot komt in ons nieuwbouwproject. Vorige week kon eindelijk het dak dicht gelegd worden! Deze week zijn ook de eerste ramen op de benedenverdieping geplaatst en dus kan de binnenafwerking nu stilaan starten. De directeur is in haar nopjes, want zij is volop bezig met het kiezen van de meubels. Het belooft een kleurrijke inrichting te worden!
23-03-17