Hou je ervan recepten uit te proberen? Tover je graag een lekkere maaltijd op tafel?

Ben je naast het bereiden van gerechten ook geïnteresseerd in het versieren en decoreren van de tafel, dan is het talentenuur ‘kokkerellen’ iets voor jou. Je leert al snel een gezond ontbijt klaarmaken, maar ook een eenvoudig middagmaal, een vieruurtje en een lunch staan op het programma. Uiteraard staat het werken met gezonde voeding centraal. Creatievelingen zullen hun ei kwijt kunnen bij het opstellen van een mooie feesttafel.

Een greep uit de activiteiten van het talentenuur Kokkerellen:

Talentenuur Kokkerellen

Vandaag zag de les kokkerellen er een beetje anders uit dan normaal. De leerlingen kregen per twee een tablet, ze surften naar de website van Jeroen Meus: Dagelijkse kost. Aandachtig bekeken ze het filmpje, worstenbroodje bereiden. Na de professionele uitleg van Jeroen, mochten ze zelf aan de slag. Het resultaat kan je zien op de foto's! Smakelijk!
2016-01-21 Kokkerellen

Talentenuur Kokkerellen: koude en warme hapjes

De leerlingen van het talentenuur kokkerellen bereiden zich alvast voor op de komende feestdagen. Deze les bereiden ze 4 verschillende hapjes, waarvan 2 warme en 2 koude. Ze bereiden o.a. toastjes met krabsla afgewerkt met een gepeld stukje tomaat, tomaat-mozzarella-bolletjes op een stokje, spinazie-mozzarella-bladerdeegrolletjes gebakken in de oven en tortillachips afgewerkt met een kaasdip.
2015-11-25 Kokkerellen

Talentenuur Kokkerellen: koekjes

Vandaag hebben we Open School voorbereid. We hebben heerlijke koekjes gebakken zodat we jullie zondag gezellig kunnen ontvangen en een koekje kunnen aanbieden. Het koekje bestaat maar uit 3 ingrediënten: suiker, zelfrijzend meel en margarine. We hebben besloten margarine van het merk Planta te gebruiken. Na onderzoek is gebleken dat deze koekjes de lekkerste smaak hebben. Zijn jullie benieuwd naar het resultaat? Jullie zijn van harte welkom op onze Open School.
2015-03-03 KOK Koekjes