Solidariteitsactie Sint-Vincentiusvereniging “De kleine drempel” te Bree

Logo Sint-Vincentius

Jaarlijks steunen wij, door middel van een georganiseerde solidariteitsmarkt, de Sint-Vincentiusvereniging “De kleine drempel” uit Bree.

Deze vereniging richt zich tot de opvang van hulpbehoevende minderbedeelden uit de regio. Ze voorzien tweemaal per maand een voedselbedeling en organiseren een verkoop van kleding.

Solidariteitsmarkt 2016

Wat een animatie was er de afgelopen middagpauzes in onze school. We hadden immers weer onze jaarlijkse solidariteitsmarkt ten voordele van Sint-Vincentius "de kleine drempel" in Bree. Onze leerlingen en ouders staken de handen uit de mouwen en bakten erop los om alle kraampjes te voorzien van lekkers. De school sponsorde worstenbroodjes die gebakken werden met hulp van onze ouderraad en die gesmaakt werden door de leerlingen. Verder was er in elk kraampje wel iets leuks te beleven: liedjes aanvragen, voetballen, grabbeltonnen, juwelen te koop, raadseltjes... Voor iedereen wat wils.Een dikke proficiat aan alle leerlingen en de leraren. We zijn benieuwd of we opnieuw ons record hebben verbroken. Hoeveel geld we precies hebben ingezameld, horen jullie na de kerstvoorstelling door de leerlingen van Muzisch Atelier op vrijdag 23 december.
2016-11-24 Solidariteitsmarkt